Про проект
- Проект тримається на ентузіазмі однією людини, першочергово роблю для своєї доньки, тому другий словник - підручник для 8 класу (листопад 2025)
- Перший словник це збірка усіх рівнів знань по 5 уроків кожного - від А1 до С2, загалом 450 слів. Рівні об'єднані щоб кожному було цікаво підібрати слова для себе.
- Спершу розробляю базу, основні механіки без чого гра не гра
- Проект на стадії раннього доступу, він ще дуже сирий щоб показувати на широкий загал
- Історія світу, лор, історія вашої участі, сценарій, квести, досі в розробці (навіть у формі ідей)
- Більшість картинок генеровані штучним інтелектом, інших немає і не планується, але вибираю дуже прискіпливо
- Так, "онлайн сьогодні" - справжні числа гравців
- Додаток для iOS уже доступний! Але він завжди відстає на кілька днів по версіях.
Чи буде більше словників?
Обов'язково! Як тільки будуть допрацьовані базові механіки та елементи зацікавленні і втримання.
Кожен словник буде розрахований на 2-3 місяці інтенсивної гри, з елементами повторення пройденого матеріалу.
Спершу словники будуть поділені за рівнями (словник A1, орієнтовно 500-800 слів, словник C2 орієнтовно 1000 слів).
Наступний крок це тематичні словники.
Чи є плани додавати інші мови?
Думаю що так, але спершу зосереджуємось лише на англійській мові.
Чи буде додаток платним?
Розглядаю два варіанти і обмежувати нікого не планую.
Перший - з показом реклами в ключових елементах (розпочати новий урок, отримати бонус)
Другий - придбати преміум і забути про рекламу
Хто такий Першопроходець?
Є спеціальна категорія гравців що отримали довічний преміум та статус "Першопроходець" - це ті хто зголосився на перший альфа тест через форум ДОУ. Чи буде ще схожа акція у майбутньому - можливо так, повністю заперечувати не буду.
Навіщо випускати сирий продукт, без достатньої кілокості контенту, словників, анімації та озвучки?
Всі ми бачили досить багато амбітних проектів, які роками «пиляли» графіку та контент у стіл, але так і не дійшли до релізу через вигорання чи роздутий скоуп. Я не хочу, щоб ця гра померла на моєму жорсткому диску.
Спочатку — база. Тут я керуюся підходом з книги Rework: фокусуватись на тому, без чого продукт не працює. Якщо кор-механіка навчання та бою не чіпляє зараз, то професійна озвучка гру не врятує. Анімації та контент — це те, що можна і треба нарощувати на працюючий скрелет
Публічність для мене — це найкращий мотиватор. Коли ти сам на сам із кодом, легко забити. Але коли ти вже показав роботу людям — шляху назад немає. Це змушує рухатись далі, бо відчуваєш відповідальність. Такий собі метод «перекинути ранець через паркан»
Я не хочу робити гру в вакуумі. У мене є ключові ідеї, але я справді дослуховуюсь до відгуків, що зручно, де потрібно виправити, тому публічність дуже важлива. Хочу його випустити справді корисним.